Alltid i framkant för bästa kvalité.

Fiskgrossisten startades hösten 2013 av Stefan och Oscar då vi såg ett ledigt segment i branschen som vi kände att vi kunde utveckla och göra bättre. Ganska omgående blev även Anders en del av Fiskgrossisten och mycket har hänt sedan dess. Idag har vi 6 anställda; Markus – vår säljare, Erik och Morgan – våra eminenta filéare, Anton – som packar och kör tillsammans med våra två andra chaufförer, Calle och Fredrik.

Trots Fiskgrossistens ringa ålder lider vi ingen brist på varken kunskap eller erfarenhet. Vi är ett glatt gäng med stort engagemang som brinner för att ge er det lilla extra gällande kvalitét, service och kunnande. För att kunna tillmötesgå den ökade efterfrågan har vi fått bygga ut våra lokaler och skaffa fler kylbilar som klarar de kvalitetskrav som ni som kund ska kunna ha på Fiskgrossisten.

Fiskgrossisten uppskattar ett nära samarbete med kunden, vi finns tillgänliga för er, när det passar er. Ni kan ringa, sms:a eller maila, allt för att ni ska kunna få det bästa, varje dag.

äran

Säg hej till personalen.

Kika in och se vilka som jobbar hos oss, och ta kontakt med en av våra säljare om du har specifika frågor.

Mer om personalen

Följ oss på sociala medier.

På sociala medier kan du se och läsa mer om vad vi har för oss. Då och då uppdaterar vi om tillfälliga produkter i sortimentet, så det är värt att hålla dig uppdaterad om du vill vara först till kvarn.


Instagram Facebook